advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Jääkiekon MM-kisat 2020

Jääkiekon MM-kisat 2020 pelataan 8 – 24. toukokuuta Sveitsissä. Kisojen päänäyttämöinä tulevat toimimaan Lausannen ja Zurichin kiekkopyhätöt. Sveitsi on isännöinyt jääkiekon MM-kisoja aikaisemmin kolme kertaa, vuosina 1939, 1953 sekä viimeksi vuonna 1998. Suomi jäi edellisissä vuoden 1998 Sveitsin kisoissa karvaasti Ruotsin jälkeen hopealla. Onko nyt aika kirkastaa mitali alppivaltion maaperällä?

Jääkiekon MM 2020 – Sveitsi nousemassa jääkiekon suurmaaksi

Päivä
Ottelu  
26.05 | 16:15 MM-Kisat: Venäjä - Tshekki Striima Unibetillä
26.05 | 21:15 MM-Kisat: Kanada - Suomi Striima Unibetillä 

Sveitsi on viime vuosina tehnyt ison nousun kansainvälisen jääkiekkoilun huipulle. Sveitsistä on muodostunut joukkue, joka on vuosi toisensa jälkeen mukana pudotuspeleissä ja parhaimmillaan joukkue voi voittaa minkä tahansa muun maan. Sveitsin jääkiekkoilun parhaat vuodet ovat toistaiseksi olleet vuodet 2013 sekä 2018 jolloin maa on ollut mukana MM-finaaleissa. Sveitsi sai vuoden 2020 MM-kisat helpolla, sillä maalle ei asettunut kilpailijoita kisapaikasta käytävään äänestykseen. Miten ristipaidat tulevat pärjäämään kotikisoissa? Olisiko Sveitsillä jopa mahdollisuudet historian ensimmäiseen MM-kultaan? Maan kaikki vapaana olevat pelaajat ovat varmasti käytettävissä kotikisoissa toukokuussa 2020.

Näin Sveitsi eteni MM-finaaliin keväällä 2018.

Suosikit ja alkulohkot MM-kisoissa 2020

Etukäteen ajateltuna suuret maat ovat jälleen isoja suosikkeja maailmanmestaruuteen Sveitsissä 2020, joskin jääkiekon yleinen tasonnousu tasaa puntteja kuten juuri Sveitsi ja esimerkiksi Saksa ovat viime vuosina osoittaneet. Ruotsi on voittanut kaksi edellistä kolmesta mestaruudesta ja lähteen nytkin suosikkien joukossa turnaukseen. Suomi voitti lähes tulkoon sensaatiomaisesti MM-kultaa viime keväänä Slovakiassa ja Leijonat ovat varmasti vaarallisia myös tulevana keväänä, oli Jukka Jalosen käskyttämä joukkue sitten minkälainen tahansa.

Yksi 2000 – luvun alun suurimmista jääkiekkomaista oli ehdottomasti Tshekki. Tshekin maajoukkue ei ole kuitenkaan vakuuttanut viime vuosina ja joukkueen runko on pahasti vanhentunut. Onkin mielenkiintoista nähdä, minkälainen kehitys Jaromir Jagrin seuraajilla on. Venäjä on alati vaarallinen kuten myös Kanada. Nämä kaksi joukkuetta voidaan lukea ennen kokoonpanojen julkistamista varmasti koko turnauksen suurimmiksi mestarisuosikeiksi. USA luottaa MM-jäillä usein nuoruuteen mikä takaa sen että ennakkoluulottomat sekä nopeat nuoret pelaajat aiheuttavat päänvaivaa joukkueelle kuin joukkueelle.

Suomi pelaa alkulohkonsa B – lohkossa. Lohkon varmasti mielenkiintoisin ottelu tulee olemaan peli isäntämaan Sveitsin joukkuetta vastaan. Sveitsiläinen yleisö ei tule päästämään Leijona-laumaa helpolla. Muut Suomen vastustajat B-lohkossa ovat Venäjä, USA, Latvia, Norja, Italia sekä Kazakstan. Kisojen A-lohkossa toisistaan mittaa ottavat Kanada, Ruotsi, Tshekki, Saksa, Slovakia, Tanska, Valko-Venäjä sekä toiset perättäiset MM-kisat pelaava Iso-Britannia.

Live-stream jääkiekon MM-kisoissa 2020

Yksi suomalaisten suosikkisivustoista vedonlyönnissä, NordicBet, tekei viime keväänä varsinaisen kulttuuriteon näyttämällä jokaisen pelatun MM-kisamatsin suorana lähetyksenä sivuillaan! Mikä parasta, kaikki matsit ovat nähtävissä live-streameina täysin ilmaiseksi. Ainoa vaatimus on NordicBetin ilmainen pelitili jolla tulee olla vähintään 1€ saldo. Rahapelaamista otteluiden katsominen ei siis vaadi. On hyvin todennäköistä ellei jopa jo 100% varma juttu että NordicBet tekee hienoa urheilukulttuuria myös jääkiekon vuoden 2020 MM-kisojen suhteen ja tarjoaa ilmeiset live-streamit myös ensi keväänä!

Jos et ole vielä NordicBetin asiakas, kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös sivuston tervetuliaistarjouksiin ja ensi talletusbonuksiin. NordicBet tarjoaa niin lätkän MM-kisoihin kuin kaikkeen muuhunkin urheiluun laajan kohdevalikoiman sekä markkinoiden kärkipään kertoimia. Lisäksi jääkiekon MM-kisoihin, Liigaan ja NHL-otteluihin on tarjolla usein lisäetuna mahtavia ilmaisvetoja!

>> Katso parhaat Live-stream sivut Jääkiekon MM-kisoihin >>

Suomen edelliset kisavuodet

Ennen viime kevättä Suomella meni kahdet viime kisat enemmän tai vähemmän penkin alle, sillä joukkue ei selvinnyt 2017 tai 2018 Jääkiekon MM-kisoissa mitalipeleihin. Viimeisin mitali Suomella oli ennen viime vuoden Slovakian mestaruusjuhlia vuoden 2016 Venäjän MM-kisoista.

Vuoden 2020, toivottavasti menestyksekkäikeden, jääkiekon MM-kisojen jälkeen seuraavaksi pelataan 2021 Jääkiekon MM-kisat Valko-Venäjällä,  2022 Jääkiekon Maailmanmestaruuskisat järjestetään Tampereella ja Helsingissä.

Lyö vetoa jääkiekosta näillä sivuilla

Jääkiekon MM 2020 vedonlyönti ja kertoimet

MM-jääkiekko vedonlyönti tulee olemaan jälleen kerran suurta ja kaikki alkaa jo ennen itse Jääkiekon MM-turnauksen alkua. Pelaaja voi lyödä vetoa joukkueen menestyksestä koko mm-kisoja ajatellen.

Tarjolla ovat myös vedonlyöntikohteet ja kertoimet jokaisen maan alkusarjamenestyksestä. Jääkiekko vedonlyönti ennen kisojen alkua on monen pelaajan tehtävälistalla ja iso osa vedonlyönnistä tapahtuu nimenomaan ennen otteluiden alkua.

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Vieraile nyt

Luonnollisesti jokaiseen otteluun on tarjolla mm voittajakertoimet ja sivustosta riippuen vedonlyöntikohteiden lukumäärä voi olla jopa satoja per ottelu. Tähän kun lisätään vielä jääkiekon MM-kertoimet livevedonlyönnin osalta, niin voidaan todeta, että kohteita todellakin riittää.

Jo nyt voit lyödä vetoa Jääkiekon Maailmanmestarista, esimerkiksi Unibet tarjoaa seuraavanlaiset kertoimet MM-2020 kultaan:

 • Kanada – 3.80
 • Venäjä – 4.00
 • Ruotsi – 5.00
 • Suomi – 7.00
 • USA – 9.00
 • Tshekki – 12.00
 • Sveitsi – 15.00
 • Saksa – 36.00
 • Slovakia – 101.00
 • Latvia – 151.00
 • Tanska – 151.00
 • Norja – 176.00
 • Kazakstan – 501.00
 • Valko – Venäjä – 501.00
 • Italia – 1001.00
 • Iso-Britannia – 1001.00

Suomen joukkue jääkiekon MM 2020 kisoihin

Suomen maajoukkue jääkiekon MM-kisoihin vuonna 2020 tarkentuu paremmin Euro Hockey Tourin tulosten perusteella ja kevään korvalla. Kevättä odotellessa on myös aikaa miettiä montako pelaajaa tästä vuoden 2019 MM-kisajoukkueesta mahtuu Jukka Jalosen MM-kisajoukkueeseen 2020? Ja kuinka moni pelaaja on ylipäänsä vapaa edustamaan Suomea? Lyödäänkö vetoa?

Tältä näytti vuoden 2019 MM-kisojen  Leijonien kultajoukkue:

Maalivahdit:

30 Kevin Lankinen, Rockford IceHogs (AHL)
35 Veini Vehviläinen, Kärpät (Liiga)
45 Jussi Olkinuora, Pelicans (Liiga)

Puolustajat:

4 (A) Mikko Lehtonen, HV71 (SHL)
7 Oliwer Kaski, Pelicans (Liiga)
28 Henri Jokiharju, Chicago Blackhawks (NHL)
40 Petteri Lindbohm, Lausanne HC (NLA)
50 Miika Koivisto, Dynamo Moskova (KHL)
55 Atte Ohtamaa, Kärpät (Liiga)
58 Jani Hakanpää, Kärpät (Liiga)
70 Niko Mikkola, San Antonio Rampage (AHL)

Hyökkääjät:

12 (C) Marko Anttila, Jokerit (KHL)
15 Arttu Ilomäki, Lukko (Liiga)
19 (A) Veli-Matti Savinainen, Kunlun Red Star (KHL)
20 Niko Ojamäki, Tappara (Liiga)
21 Juhani Tyrväinen, HIFK (Liiga)
24 Kaapo Kakko, TPS (Liiga)
25 Toni Rajala, EHC Biel (NLA)
27 Eetu Luostarinen, KalPa (Liiga)
41 Joel Kiviranta, Sport (Liiga)
65 Sakari Manninen, Jokerit (KHL)
71 Kristian Kuusela, Tappara (Liiga)
76 Jere Sallinen, Örebro HK (SHL)
82 Harri Pesonen, SCL Tigers (NLA)
91 Juho Lammikko, Florida Panthers (NHL)

MM Jääkiekko 2020 otteluohjelma

Suomen pelit alkoivat keväällä 2019 heti ensimmäisenä päivänä ja vastassa oli heti aina paha Kanada. Hyvin todennäköisesti Sveitsin 202o kisat alkavat myös Suomen osalta huippuottelulla. MM jääkiekko veikkaus tulee olemaan mittavaa heti turnauksen alusta alkaen ja luonnollisesti ennen turnausta voit lyödä vetoa jääkiekon maailmanmestarista, parhaista maalintekijöistä ja muista pelaaja- ja joukkuekohteista.

MM live stream Jaakiekon nordicbet

Katso tästä Jääkiekon MM-kisat 2020 otteluohjelma:

Otteluohjelma täydentyy tähän heti kun se on virallisesti julkaistu.